Motorsport

Formel 1-boykot kan true Magnussens comeback

Kevin Magnussens comeback i Formel 1 kan være truet af en boykot, der har sit udgangspunkt i Fernando Alonsos uheld i sin McLaren. Det skriver det tyske magasin Sport Bild.

Ifølge magasinet så er der så mange ubekendte faktorer ved spanierens test-uheld, at flere teams overvejer at holde deres kørere væk fra løbet i Melbourne.

Lige nu går der en del spekulationer på, at Fernando Alonso crashede fordi han mistede bevidstheden, da han fik stød af batterierne i hybridmodellen. Det får naturligvis advarselslamperne til at blinke hos andre teams, hvis ikke spekulationerne kan afvises.

- Når en flytype styrter ned, og der er bare den mindste risiko for, at styrtet er sket efter en fejl i systemet, får ingen fy af den type lov til at komme på vingerne igen, siger en unavngiven teamchef til Sport Bild.

Derfor overvejer en del teams angiveligt ikke at stille til start i sæsonens første løb i Melbourne, fordi de frygter at hybridmodellerne kan koste liv, hvis der kommer en ny fejl, der giver en kører stød. I sidste ende kan det komme til at betyde en aflysning af løbet i Australien - og dermed kan Kevin Magnussen se langt efter sit comeback.