Skade tvinger stortalent til DM-afbud

Han var en af de helt store favoritter til det kommende DM i speedway, men Peter Kildemands drøm om et danmarksmesterskab får lov til at leve mindst ét år endnu.

Fynboen har nemlig torsdag meldt afbud til fredagens DM i Slangerup. Årsagen er en håndskade, der kom efter et styrt ved sidste uges VM Grand Prix i Horsens. Et løb som en formstærk Peter Kildemand i øvrigt vandt. 

- Jeg har fået et mindre brud i hånden. Jeg startede måske lidt for tidligt op i tirsdags til et løb i Sverige, hvor jeg måtte trække mig på grund af smerter. Nu står vi så her, fortæller en tydeligt skuffet Peter Kildemand til TV 2 SPORT.

Der var ellers lagt op til en tæt duel mellem Peter Kildemand og den tredobbelte verdensmester Nicki Pedersen, når det fredag går løs i Slangerup.

- Det har været en milepæl for mig i år. Slangerup har altid været en bane, hvor jeg har kørt godt. Så at få den skade lige nu - det er virkelig træls. 

I stedet satser Peter Kildemand på at blive klar til GP Challenge i Rybnik i starten af september, hvor han skal forsøge at kvalificere sig til næste års VM-serie. 

Du følge DM-finalen fredag fra 18.25 på TV 2 SPORT