Motorsport

Motorsportsekspert: Magnussen til Renault giver god mening

Ifølge TV 2 SPORTs motorsportsekspert er det meget sandsynligt, at Kevin Magnussen er tilbage i Formel 1-feltet.

Kevin Magnussen er ifølge mediet Autosport tilbage i Formel 1 for det franske Renault-team - og det er ikke bare endnu et tilfældigt Formel 1-rygte. Det understreger TV 2 SPORTs motorsportsekspert, Jens Winther.

- Jeg tror på det. Det er meget sandsynligt. Autosport er et troværdigt og seriøst motorsportsmedie, som ikke løber med en halv vind. Og med tanke på situationen med Pastor Maldonado og Renaults overtagelse af teamet, giver det rigtig god mening, både for Kevin og for Renault, siger Jens Winther.

Med Magnussen får Renault en kører, der er et niveau over dem de har, fortæller Winther, der også har forventninger til et forbedret Renault-team, nu hvor den fransk bilgigant har overtaget tøjlerne fra Lotus.

- Sidste sæson lå holdet på kanten af at få point i grand prixerne, og mon ikke Renault investerer tilpas meget i bilen til, at vi kan forvente større ting i den kommende sæson.

Det er finansieringen bag Pastor Maldonado, primært fra det statslige venezuelanske olieselskab, der vakler så meget, at Maldonados kontrakt ser ud til at blive annulleret.

- Det tror jeg faktisk ikke, Renault er særligt kede af. Maldonado har ikke vist niveau til Formel 1. Det kan meget vel være, at de økonomiske krav til Magnussen er langt lavere, ganske enkelt fordi han er en bedre kører.

Renault har indkaldt til pressemøde på onsdag den 3. februar, hvor holdet offentliggør kørerbesætningen for den kommende sæson.

I videoen kan du høre Jacob Hammerholt udtale sig om rygterne, der sender Kevin Magnussen til Renault