Drama i DTC-premieren: Kvindelig debutant kørt af banen

Michelle Gatting var rasende, da hun efter sit første løb som DTC-kører blev påkørt af Kasper H. Jensen. Jeg fatter det ikke, lød det fra Gatting.

Det blev helt sikkert ikke den start på sin DTC-karriere som Michelle Gatting havde håbet på. Allerede på anden omgang blev det 22-årige racertalent nemlig påkørt af Kasper H. Jensen og det kostede hele det første løb for Gatting.

- Jeg forstår det ikke. Jeg har aldrig gjort Kasper noget, så jeg fatter ikke, hvad det er de har gang i, lød det fra en rasende Michelle Gatting efter det første løb. 

Gatting var da også kommet fremragende fra start efter hun startede som nummer fem fra griten. Her havde hun kørt sig flot op på en 2. plads, da uheldet med Kasper H. Jensen kostede Gatting sit løb. 

- Vi ligger oppe i fronten, hvor der er fuldfokus på os alle sammen og så laver han sådan en der. 

DTC-debutanten er kendt for ikke at være bange for nogen eller noget, og hun gav da også en advarsel til Kasper H. Jensen efter løbet. 

- Den skal han nok få igen. Så er jeg ligeglad om det koster mig noget. Jeg har ikke nogen ord for, hvad det er Kasper har gang i, men han viser jo bare, at han er frustreret over at få røv af en pige, lyder det spydigt fra Gatting.

Husk, at du kan se om Michelle Gatting tager revanche mod Kasper H. Jensen i løb 2 af DTC-afdelingen på Jyllandsringen. Det er lige nu på TV 2 SPORT.