Motorsport

Dramatisk afgørelse i speedway-ligaen: Sejr sikret i sidste sving

Det var i allersidste sving at Esbjerg Vikings stjal sejren på udebane i Slangerup

Se hele det afgørende heat i videoen over artiklen.

Niels Kristian Iversen stjal opmærksomheden, da Esbjerg Vikings slog Slangerup i Metal Speedway Ligaen onsdag aften. 

Hjemmeholdet fra Slangerup var ellers kommet bedst fra land i duellen og førte indtil niende heat. Derefter fulgtes de to ad, og det hele skulle afgøres i 14. og sidste heat. Her skulle hjemmeholdet bruge en 5-1 sejr, hvilket man også længe lå til.

Og den sejr lå Slangerup også til, eftersom Michael Jepsen Jensen førte foran team-kammeraten Mikkel Michelsen, Men Esbjergs Niels Kristian Iversen spolerede hjemmeholdets sejrskurs i sidste sving med en overhaling af Michelsen, som nok lige var til grænsen. 

- Jeg var sgu næsten i tvivl, om jeg fik raget ham af der i sidste sving. Men ja, jeg var nødt til at køre lidt hårdt på ham. Det er sådan gamet er, sagde Niels Kristian Iversen om duellen med Slangerups Mikkel Michelsen i sidste sving.  

Iversen kunne køre over målstregen som nummer to, nok til at hive sejren på 42-41 hjem til Esbjerg Vikings, og tilføje Slangerup sit første hjemmebane-nederlag. 

Efter løbet er det Esbjerg Vikings der fører Metal Speedway Ligaen. Slangerup ligger nummer tre.