Motorsport

Saboteret bil vinder DTC-afdeling efter 'sindssygt arbejde på bilen'

Dennis Lind fik saboteret sin racerbil søndag morgen, men det forhindrede ham ikke i at vinde weekendens DTC-afdeling.

Den helt store historie fra denne weekends DTC-afdeling kom slet ikke til at handle om racerløb.

Søndag morgen stod flere af kørerne op til saboterede biler, efter ukendte gæster i nattens mulm og mørke har haft travlt med at pille ved blandt andet bilernes støddæmpere og tændingsanordninger.

Men efter lidt ekstra klargøringsarbejde med racerbilerne blev der kørt DTC-ræs ved den gamle dyrskueplads ved Copenhagen Historic Grand Prix i Bellahøj.

Her var LM Racings Dennis Lind dagens bedste, da han krydsede målstregen som første mand, selvom Linds bil var én af dem, der var blevet pillet ved i løbet af natten.

 - Nu var bilen blevet saboteret i morges, men det gik meget godt. Drengene har lavet et sindssygt stykke arbejde, lød det fra Dennis Lind til TV 2 SPORT umiddelbart efter at have placeret målstregen for sidste gang.

- Jeg ved ikke rigtig. Jeg tror, der var et eller andet, der bed mig i røven inden ræset. Vi har ikke prøvet at være så hurtige over en hel løbsdistance.

Kasper H. Jensen udbygger sin føring

Men det var Dennis Lind altså søndag, og han var ikke den eneste, der var svært begejstret over sin egen præstation.

Det lykkedes nemlig også for mesterskabets førende kører, Kasper H. Jensen, at holde den forsvarende mester Lasse Sørensen bag sig.

- Det er den bedste andenplads nogensinde. Den her andenplads var meget bedre i år end sidste år, hvor vi tabte sejren på sidste omgang. Et rigtig, rigtig fint heat for mig, da det jo hele tiden er det indbyrdes regnskab med Lasse Sørensen, der tæller. Nu er der en weekend mindre for ham, og det betyder, han har endnu mere travlt nu, lød det fra Kasper H. Jensen til TV 2 SPORT.

Der er kun to afdelinger tilbage for Lasse Sørensen til at indhente Kasper H. Jensens forspring i kampen om mesterskabet. Og selvom det ser svært ud, så tror sidste års mester stadig på, det kan lade sig gøre.

- Vi har lidt problemer med bremserne derude, og vi kan ikke rigtig finde en løsning på det. Det er der, de andre trækker fra. Vi må komme stærkt igen. Jeg tror stadig på det, lød det fra den forsvarende mester til TV 2 SPORT.

Næste DTC-afdeling er den 24.-26. august og finder sted på Jyllandsringen.