Motorsport

Fotograf påkørt på Jyllandsringen - kørt væk i ambulance

Politi og ambulance var tilstede efter ulykken på Jyllandsringen. TV 2 SPORT

En pressefotograf på Jyllandsringen blev søndag involveret i en ulykke under et DTC-løb. Fotografen var ved bevidsthed, da han blev kørt på sygehuset.

En 46-årig mandlig pressefotograf fra FDM kom til skade og måtte køres på sygehuset under søndagens DTC-løb på Jyllandsringen i Silkeborg.

Ulykken skete efter sving to, da racerkøreren Christian Sørensen røg af banen efter et sammenstød med en konkurrent. 

Sørensens bil ramte med stor fart et hegn som pressefotografen stod bag, og fotografen kom til skade i situationen. Politiet var tilstede med det samme.

- Føreren af bilen mister kontrollen over bilen, hvorefter han skrider ud og rammer fotografen, som bliver kastet hen ad jorden, oplyser vagtchefen Anders Olesen ved Midt- og Vestjyllands Politi til TV 2. 

Over for Ekstra Bladet betoner han ulykkens alvor.

- Fotografen er formentlig uden for livsfare, men der er tale om alvorlig tilskadekomst.

Vagtchefen fortæller videre, at der var kontakt til manden efterfølgende, og at han vurderes til at være uden for livsfare. Han er dog kommet alvorligt til skade.

Manden blev efterfølgende kørt på Skejby Sygehus, hvor han bliver behandlet for sine skader.

Folk er berørt

Arbejdstilsynet har ifølge TV 2 SPORTs motorsportsreporter Jacob Hammerholt brugt en del tid på at undersøge, om alt foregik, som reglerne foreskriver det. Politiet fik anmeldelsen 12.38 søndag. 

- Da der er tale om en arbejdsulykke, har politiet været nødt til at lave en lidt større undersøgelse, som har været i gang.

- Alle i racermiljøet har stor medlidenhed og stor sympati i den her situation for fotografen og føreren af bilen. Folk er selvfølgelig berørte af situationen, men har også haft forståelse for, at han har skulle modtage behandling, fortæller Jacob Hammerholt.

Løbet på Jyllandsringen var afbrudt i lige over en time, men er omkring klokken 13:45 genoptaget.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Christian Sørensen. Racerkøreren er okay efter ulykken.