Motorsport

Den har været frustrerende, siger Magnussen om mesterskabssæson

Manglende løbssejre ærgrer den 45-årige dansker, der i weekenden genvandt det amerikanske sportsvognsmesterskab.

Målet indfriede han, racerkøreren Jan Magnussen, der i weekenden kunne fejre endnu en triumf i det amerikanske IMSA-mesterskab, WeatherTech SportsCar Championship.

Men han er frustreret.

Mange sekundære placeringer viste sig nok til at genvinde det amerikanske sportsvognsmesterskab, men ikke til at gøre den rutinerede dansker tilfreds.

- Sæsonen har været god, men også frustrerende. Vi har ikke haft nogen sejre. Vi har været med og kunne kæmpe om sejrene hver eneste gang, men der har været nogle bitte, små ting, som har gjort, at vi ikke har kunne tage løbssejrene, og det er selvfølgelig frustrerende, siger Jan Magnussen i en pressemeddelelse.

På Road Atlanta forsvarede han og makkeren i Corvette Racing, spanske Antonio Garcia, den samlede føring i GTLM-klassen, selvom de kørte af banen undervejs i den 10 timer lange finale.

- Som udgangspunkt er det altid målet at blive mestre: at slå de andre. Jeg ville som sagt gerne have haft nogle sejre, men mesterskabet kan jeg godt klare mig med, hvis det skal være, siger den 45-årige dansker med antydningen af et smil.

I 2019 jagter den dansk/spanske duo, der har kontrakt én sæson mere, endnu et mesterskab i USA.

Jan Magnussen har fejret fire titler på amerikansk grund.