Le Mans

- Det ser godt ud, siger Magnussen inden Le Mans-afgørelsen

Jan Magnussen kørte i pit, da holdet lå nummer et.  Eddy Lemaistre / Ritzau Scanpix

Klokken 7.35 afleverede Jan Magnussen sin Corvette #63 i førerpositionen i GTE-Pro-klassen.

Flere gange i løbet af aftenen og nattens kørsel så det ud som om, at Jan Magnussens Corvette #63 ikke skulle kæmpe med om sejren i GTE-Pro.

Problemer med lave temperaturer og uheld omkring flere safetycar-situationer betød, at den gule Corvette på et tidspunkt slet ikke var at finde i top tre.

Men det fik specielt Jan Magnussen rettet op på, og klokken 7.35 gav han bilen videre til sin teamkammerat Mike Rockenfeller

- Jeg er positiv. Det hele har ændret sig lidt, og vi er tilbage i kampen og har en chance igen. Det ser godt ud, men der er stadig mange timer igen, så der kan nå at ske meget, siger Jan Magnussen til TV 2 SPORT få minutter efter, at han er kommet ud af bilen.

Ifølge danskeren havde teamet udfordringer med at få bilen til at fungere optimalt på den koldere asfalt i løbet af natten.

Det kom de igennem, og i stedet opstod der andre udfordringer for danskeren, mens han sad i bilen.

- Lige nu er der for meget overstyring i bilen. Den drejer ikke, og jeg tabte for meget ud af svinget. Jeg kunne ikke komme på gassen tidligt nok. Men jeg tror godt, at vi kan løse det. Nu må vi se, når der kommer mere sol på asfalten og højere temperaturer, siger Jan Magnussen.

I skrivende stund ligger Corvette #63 i tæt kamp med AF Corse #51 og de to Porscher #93 og #91. De fire biler ligger inden for ét minut.