Le Mans

- Det vigtigste er, at min bedste ven er ’okay’, siger Nicki Thiim efter exit

Aston Martin #95 udgik af Le Mans 2019, da Marco Sørensen kørte galt kort efter midnat.

Danskerbilen med Marco Sørensen, Nicki Thiim og Darren Turner udgik af Le Mans med et brag. Klokken 00.22 kørte Marco Sørensen af banen, og han endte med at banke ind i barrieren og smadre Aston Martin #95.

For teamet var det et meget ærgerligt uheld, men det er også et uheld, der holder de sportslige ambitioner i anden række.

- GAME OVER. Men det vigtigste er, at min bedste ven er ’okay’ og ved godt mod. Tak til alle for den fantastiske støtte til team #95. Jeg elsker jer, og jeg værdsætter støtten. Nyd resten af løbet – vi kommer endnu stærkere tilbage næste år, skriver Nicki Thiim på Twitter søndag klokken 7.44.

Søndag formiddag uddyber Thiim over for TV 2 SPORT.

- Selvfølgelig er det ikke sjovt at se sin bedste kammerat sådan. Men man kender det selv. Når du ryger af med 290 kilometer i timen, så er det ikke den fedeste følelse.

- Han er på hospitalet og er under opsyn. Men han har det fint. Han kommer ud igen senere i dag, siger Nicki Thiim.

Marco Sørensen kunne selv gå fra uheldet, men det betyder ikke, at han slap for skader. Danskeren har blandt andet slået foden og hovedet.

- Marco er ok, men de beholder ham nok på sygehuset indtil i morgen. Han har fået syet foden og fået en hjernerystelse, skriver Marco Sørensens far, Ruben Sørensen, i et kort opslag på Facebook.

Marco Sørensen og resten af Aston Martin-mandskabet startede løbet fra pole position, men det stod hurtigt klart, at de ikke kunne leve op til den placering i løbet.

De havde problemer fra start, og da Marco Sørensen kørte galt, var det på en placering langt uden for top 10 i GTE Pro-klassen.