Motorsport

Bremset af rygsmerter: Dansk speedwaystjerne scannes

Leon Madsen har så ondt i ryggen, at han måtte tage imod en indsprøjtning under det seneste VM-grandprix. Nu skal han scannes.

Det kører ikke helt, som speedwaystjernen Leon Madsen ønsker sig.

Godt nok ligger han nummer et i VM-serien, men han har så ondt i ryggen, at det bremser ham gevaldigt i hverdagen. Under det seneste VM-grandprix var han nødt til at tage imod en indsprøjtning for at dulme smerterne. Havde han ikke fået den indsprøjtning, havde han ikke gennemført grandprixet.

Det fortæller Leon Madsen til JydskeVestkysten. Avisen skriver også, at Leon Madsen skal MR-scannes inden de kommende løb.

- Så kan vi se, hvad der helt konkret er galt, og så kan vi forhåbentlig få nogenlunde bugt med det. Når vi har billederne fra scanningen, skal min klublæge se på det - og så tager vi der derfra, siger Leon Madsen til JydskeVestkysten.

Mærkede fremskridt før polsk grandprix

Inden det seneste VM-grandprix i Polen, hvor Leon Madsen blev nummer tre, fortalte danskeren ellers, at det gik fremad med rygproblemerne.

- Jeg laver en hel del strækøvelser, og selvom det ikke udbedres fra den ene dag til den anden, så fornemmer jeg, at det går fremad.

- Det er ikke godt at have en diskusprolaps i lænden. Det siger sig selv, at det ikke er optimalt. Så jeg får alt den behandling, som jeg kan få. Og så tager jeg alle de hensyn, som jeg kan gøre midt i sæsonen, lød det fra Leon Madsen.

Nedskæringen af fysisk aktivitet virker dog ikke til at være nok. Mandag havde Leon Madsen så ondt, at han med egne ord dårligt kunne komme ud af sengen.

Leon Madsen skal i aktion igen allerede fredag. Dagen efter venter et længe ventet løb, når han fortsætter sit titelforsvar i EM-serien på Vojens Speedway Center.