Le Mans

Følelsesladet exit: Danskerbilen udgår af Le Mans

Der er kun én bil tilbage i LMP2-klassen med dansk deltagelse, efter High Class Racing trak sig.

Le Mans var næsten halvvejs, da danskerbilen High Class Racing #33 måtte udgå af løbet.

Efter flere problemer med bilen var teamet med Anders Fjordbach i spidsen tvunget til at trække sig.

Bilen havde været så meget i garagen, at teamet ikke længere kunne nå at overholde minimumkørertiderne i løbet, hvor alle tre kørere skal være minimum seks timer i bilen.

Teamet vidste dog ikke, hvad det var, der var galt med bilen.

- Vi har prøvet at skifte alt. Vi prøvede til sidst at klistre et nyt ledningsnet uden på bilen. Det var det heller ikke. Så alle er på bar bund. Oreca står med otte mand, og ingen kan finde ud af det, siger Fjordbach til TV 2 SPORT.

High Class Racing #33 fik ellers en god start på løbet, men fik undervejs problemer med gearkassen. Hvilket satte dem langt tilbage.

Danskerbilen High Class Racing #33 går i stå på langsiden ved Le Mans. Video: TV 2 SPORT

Efter 11 timer af løbet gik bilen pludselig i stå, og selvom den kom i gang igen og kunne køre ind til pitten, lykkedes det ikke at få bilen fikset.

- Man er ked af det på sine egne vegne. Men også på alle de mekanikere, der har haft en sindssyg uge med alle de træninger i løbet af ugen. Især når vi havde den performance, som vi havde vist i starten af løbet. Det er bare bittert, siger danskeren, som oplyser, at han også regner med, at de er at finde i løbet næste år.

Mikkel Jensen er dermed den eneste tilbage i LMP2-klassen til at repræsentere de danske farver. Han kæmper for en topplads med G-Drive Racing #26.

Du kan følge resten af dette års Le Mans enten på TV 2 og TV 2 PLAY eller i livebloggen på sport.tv2.dk.