Motorsport

Dansk speedway-stjerne kørt over af konkurrent

Niels-Kristian Iversen kørte rundt om sig selv og blev torpederet af Tai Woffinden, der også kom til skade.

Den danske speedwaykører Niels-Kristian Iversen var søndag involveret i et voldsomt styrt i den polske liga.

I matchen mellem Gorzow og Wroclaw drejede Gorzow-danskeren rundt om sig selv under et heat. Derefter blev han torpederet af Tai Woffinden fra Wroclaw, og så fortsatte de begge ind i barrieren.

- Jeg har trykket nogle ribben, og da det var så voldsomt, så har de beholdt mig til observation for at sikre, at der ikke er noget, der er galt, siger Niels-Kristian Iversen fra hospitalet i Polen, siger Niels-Kristian Iversen.

De to kørere var i hård kamp om tredjepladsen i et heat, og Iversen, der lå yderst af de to, havde netop slået et hul til briten, da han mistede herredømmet over cyklen og kørte en halv omgang rundt om sig selv.

Woffinden kunne ikke nå at undvige danskeren, der nåede at se sig tilbage uden chance for at gøre noget. Woffinden kørte hen over Niels-Kristian Iversen, der så ud til at blive ramt mest på benene.

På Twitter har de to kørere natten til mandag skrevet sammen om det voldsomme styrt. Niels-Kristian Iversen viser endda så meget overskud, at han laver lidt sjov med sit styrt.

- Jeg håber, du er okay, bro. Det var ikke det smarteste at lægge sig ned foran dig. Jeg håber, din arm ikke er skadet. Jeg betragter det som heldigt, at jeg kom op fra det styrt, skriver Niels-Kristian Iversen med kælenavnet 'Puk'.

Woffinden glæder sig over, at konkurrenten kom på benene igen. Briten viser samtidig et foto af en hævet hånd, som skal undersøges på hospitalet.

Matchen endte 55-34 til Gorzow og Niels-Kristian Iversen, der går videre til finalen mod Gogo Unia Leszno med en samlet sejr på 99-80 efter to opgør.

Wroclaw skal køre om tredjepladsen i Polen mod Falubaz Zielona Gora.