En tur i garagen koster Magnussen-bil flere placeringer

Med Jan Magnussen bag rattet kravlede danskerholdets Le Mans-bil kortvarigt flere placeringer frem.

Mens flere af bilerne holdt stille, rykkede Jan Magnussen og resten af High Class Racing lørdag aften flere placeringer frem i Le Mans.

Med den erfarne kører bag rattet lå bilen klokken 22 nummer 11 i 24-timers-løbets næstbedste klasse.

Men efter et længerevarende besøg i garagen er holdet, der startede som nummer 20, igen røget tilbage som nummer 19. Kevin Magnussen har overtaget styringen for anden gang.

Foruden Jan og Kevin Magnussen er Anders Fjordbach en del af holdet.

Løbet har været ramt af flere uheld, og det danske hold nød blandt andet godt af, at flere biler holdt stille, da det rykkede frem i feltet.

Dårligt vejr gør det svært at navigere rundt på banen, forklarer Anders Fjordbach over for TV2.

- Det er noget angstprovokerende. Først og fremmest rykker vi godt i rækkerne, men det er også nogle vilde betingelser. Man kan ikke se, hvor der er vådt, og man skal holde tungen lige i munden, siger han.

High Class Racings andet hold med danskerne Dennis Andersen og Marco Sørensen er klokken 22.20 bedre placeret på 16.-pladsen.

Et uheld satte en stopper for Nicki Thiims Aston Martin Racing, der deltog i LM GTE Am-klassen. Medkøreren Marcos Gomes kørte galt, og kort efter skrev Nicki Thiim på Instagram, at det var "game over".

Klassen føres af Niklas Nielsens AF Corse, der kører i Ferrari 448.

Michael Christensens Porsches nummer 92 holder sig til nær toppen i GTE Pro-klassen, hvor danskerens hold er nummer tre ud af otte hold.

Med 18 timer igen føres Le Mans' kongeklasse fortsat af Toyota Gazoo Racing, hvor den tidligere Formel 1-kører Kamui Kobayashi er en af tre kørere.