Emoji dukkede pludselig op på rattet i danskerbil

Emojien er en påmindelse til køreren om, at bremsen og speederen bliver trådt på samtidig.

Se Le Mans lige nu på TV 2 og TV 2 PLAY.

Vi er beriget med mange opmærksomme seere. I dette tilfælde skal der lyde en tak til Dennis Wulff.

På TV 2 PLAY kan man følge et kamera i danskerbilen med Jan og Kevin Magnussen samt Anders Fjordbach under Le Mans, og her så Dennis Wulff en spøjs detalje.

I to tiendedele af et sekund var der nemlig en lorteemoji på rattet i raceren, da Fjordbach sad i bilen.

- Vi kalder ham for shitface (lorteansigt, red.), fortæller Anders Fjordbach til TV 2 SPORT.

Lorten dukker op på rattets display, når en af kørerne laver et såkaldt overlap, hvor bremsen og speederen bliver trådt på samtidig. Noget, der ikke er godt for brandstofforbruget.

- Der var nogen – det kunne godt være undertegnede – der havde lidt problemer med det engang. Så får du et shitface... og sjovt nok lærte jeg det, siger Fjordbach.

- Det er bare noget sjov, temaet lavede, fordi vi skulle have styr på brændstofforbruget. Så kunne vi få den at døje med derude.

En smule sjov efter et Le Mans, der på ingen måde har været en succes for danskerbilen, der er håbløst langt efter de bedste biler.

Ud over et dobbeltuheld for Jan Magnussen godt halvvejs i løbet har bilen manglet topfart på de lige strækninger. Problemet blev efterfølgende løst.

- De tog sig endelig sammen og pillede ved et eller andet, så nu har vi den fart, vi har manglet hele ugen. Det er superfrustrerende, men jeg prøver at glæde mig over, at vi endelig kan køre noget, der ikke er helt pinligt, siger Fjordbach.

- Vi er her for at vise, hvad vi kan. Vi har hørt ad helvede til i forhold til omgangstider. Det er pinligt, irriterende og frustrerende på samme tid.

Løbet slutter klokken 16 og kan ses på TV 2 eller følges her: