Le Mans er Magnussens yndlingsløb

16x9

Det er 24 benhårde timer, men også et skønt løb, mener dansker

Racerkøreren Jan Magnussen har prøvet mange ting og vundet mange steder, men alligevel er sejrene ved Le Mans noget helt særligt. Danskeren er nemlig blevet mere og mere glad for at deltage i verdens nok mest berømte sportsbegivenhed over 24 timer.

"Første gang jeg kørte ved Le Mans, nød jeg det slet ikke så meget, som jeg gør nu, og efter jeg blev en del af Corvette har meget ændret sig - nu har vi en realistisk chance for at vinde."

"Derfor er Le Mans blevet mit yndlingsløb set over hele sæsonen, og noget jeg ser frem til hvert eneste år. Le Mans er det løb, vi alle vil vinde, og det vi alle sammen ser frem imod, og alt hvad vi gør, handler om det her ene løb," siger Jan Magnussen i en pressemeddelelse.

Mere fart over feltet
Den danske racerkører jagter sin femte sejr på Le Mans-banen, men det er ikke sikkert, at det lykkes for ham. De sidste 10 år er konkurrencen nemlig blevet hårdere i Magnussens GTE Pro-klasse.

"Le Mans er blevet en sprint mellem pitstoppene. Alle bilerne i min klasse kan vinde. Derfor handler det om at angribe fra start for Corvette Racing og bil nummer 73 (Magnussens, red.), og få det mest ud af det. Og naturligvis vil konkurrenterne gøre det samme. Det bliver interessant," spår Magnussen.

Hvordan det går Jan Magnussen, kan du se på TV 2 på lørdag med optakt fra klokken 12.15.