Magnussen er færdig ved Le Mans

16x9

En sygdomsramt Jan Magnussen er færdig for i år på Le Mans

Den danske racerkører Jan Magnussen har kørt sin sidste omgang ved årets Le Mans. Nu er det teamkammeraterne Antonio Garcia og Jordan Taylor der skal køre Corvette nummer 73 de sidste 3½ time ved Le Mans.

Magnussen har døjet med sygdom ved årets Le Mans og har derfor ikke været på toppen.

"Når jeg står her, er jeg slet ikke på toppen. Jeg kan godt mærke, at jeg har feber og døjer med lidt snot, men når jeg sidder ude i bilen kan jeg slet ikke mærke noget, fordi adrenalinen tager over," fortæller Magnussen til sporten.tv2.dk.

Corvette-raceren som problembarn
Normalt plejer Corvettes racere at køre med samme punktlighed som de stempler, der sidder i motorerne, men i årets Le Mans har der været meget knas med de amerikanske racerbiler. Jan Magnussens bil ligger lige nu på fjerdepladsen og man kan derfor stadig drømme om en dansk podieplads. Men Jan Magnussen tror ikke, at god kørsel er nok.

"Vi er for langt bagefter med alle de problemer, vi har haft. Vi har brug for noget held for at komme på podiet, så nu presser vi, så hårdt vi kan. Hvis det havde været så pissenemt at vinde Le Mans, havde det jo ikke været noget særligt. Det er netop oplevelser som det her, der gør, at det er noget særligt, når du vinder," siger Jan Magnussen, som kun er skuffet over sin bil.

"Jeg kan aldrig være skuffet over det her team. Men jeg tror, at jeg sammen med mit team er skuffet over den her bil. Det er meget ulig os at have så mange problemer."