Ærgerlig Tom K.: Ikke det samme

16x9

Tom K. er storskuffet over det uheld, der nok koster sejren

Tom Kristensen har kørt flot i årets Le Mans og i løbet af natten og søndag morgen kørte den ottedobbelte vinder af løbet Audi nummer to i front.

Siden fulgte mange timers intensiv racerdyst med Audi nummer to i kampen om førstepladsen i Le Mans, men for kort tid siden blev parløbet ændret til solokørsel, da Allan McNish kørte galt.

"At køre bilen i føring i morges var fedt, og jeg havde håbet på at kunne holde den hjem og få den sejr. Specielt for Dindo. Jeg går snart i bilen, men det er ikke helt det samme. Jeg skal nok holde fokus, når jeg tager hjelmen på, men lige nu er der selvfølgelig lidt skuffelse for vores bil. Umiddelbart er vi ude af føringen, og det synes jeg eddersmækkemig ellers, at vi havde fortjent, for jeg synes, at vi har arbejdet godt over hele ugen," siger en tydeligt skuffet dansk Le Mans-konge til sporten.tv2.dk.

Misforståelse sendte Audi ud i barriere
Allan McNish røg af banen i Porsche-svinget, da han forsøgte at overhale en langsomkørende bil og i den aktion røg skotten desværre af banen.

Der har været tale om, at det måske var noget olie på vejen, der sendte Audien ud i barrieren, men ifølge Tom Kristensen var det noget andet der kostede turen i barrieren.

"Det var en misforståelse mellem Ferrari-køreren og Allan. Jeg har ikke selv set klippet, men det var det han rapporterede," siger nordjyden, der har overskud til at rose sit mekaniker-team.

"Jeg synes, vi kan klappe Audicrew'et på skulderen, efter de så hurtigt fik bilen på banen igen."