Sport

Wolfsburg-kammerat: Bendtner er skarp i Fifa

Wolfsburgs FIFA-spiller Benedikt Salzer har tidligere spillet mod Nicklas Bendtner.

Det kommer næppe som en overraskelse, at Nicklas Bendtner spiller FIFA, og måske heller ikke, at Wolfsburg-spilleren helst spiller for at vinde.

Det har man blandt andet kunnet opleve i Natholdet hos Anders Breinholt, men der spilles også flittigt blandt Wolfsburgs spillere.

Det fortæller den nytiltrådte Wolfsburg FIFA-spiller, tyskeren Benedikt Salzer, til TV 2 SPORT i New York.

- Jeg var med på træningslejr med Bundesligaspillerne inden sæsonen, og her spurgte Nicklas Bendtner mig, om vi skulle spille mod de andre Bundesliga-spillere, forklarer Salzer.

De to fik aldrig spillet mod hinanden, for der sagde danskeren stop.

- Nicklas ville ikke spille mod mig, men han ville have, at vi skulle slå de andre spillere, det var supersjovt, og Nicklas bliver så sur, når spillerne i Fifa ikke scorer, griner den sympatiske Fifa-spiller fra Wolfsburg.

Som i øvrigt håber, at der i fremtiden bliver mange flere muligheder for at spille med Bendtner og de øvrige Bundesliga-spillere.

Man kan så vel egentlig håbe, at Nicklas Bendtner i fremtiden slet ikke får tid til at spille Fifa, for så er det ensbetydende med, at han er tilbage i det tyske holds trup, men indtil da er der måske grund til at tro, at Bendtner bliver særdeles skarp foran mål ... i FIFA.

Se iøvrigt e-sports magasinet Four-Four-Two artikel om de nye tendenser i Fifa.