Sport

Esportshold overgår Superligaklubber med ny aftale

CS GO-holdet Heroic indgår et sponsorat, som kan få selv Superligaklubberne til at skæve misundeligt på konkurrenten.

Der bliver plads til lidt større armbevægelser for Kasper Hvidt, når han den 1. august officielt tiltræder som sportsdirektør for CS GO-holdet Heroic.

TV2 SPORT erfarer, at organisationen RFRSH Entertaintment, der står bag Heroic, har indgået et stort sponsorat med Danske Spils eOddset. Beløbet er femcifret, og på den pæne side af den halve million kroner for det næste år.

Det er langt mere end Danske Spil normalt laver aftaler for, eksempelvis med klubberne i den danske Superliga.

Det har ikke været muligt for TV2 SPORT at få beløbene bekræftet hos Danske Spil, men Brand Manager Rasmus Simonsen fra eOddset fortæller: 

- Samarbejdet med Heroic er endnu et bevis på, at vi har store ambitioner om at fastholde positionen som danskernes foretrukne spiludbyder på esport, men det er ligeså vigtigt, at vi er med til at udbrede kendskabet til esport i Danmark. Det kommer vi til nu, hvor vi allierer os med et af de bedste hold herhjemme, forklarer Rasmus Simonsen.

Aftalen indebærer blandt andet, at Heroic skal spille i nye trøjer. Heroics næste kamp bliver den 28. april, ved Dreamhack Austin. Her møder Heroic Gambit Esports i den første kamp om en præmiesum på 100.000 dollars.

Heroic er lige nu nummer 13 på verdensranglisten, mens modstanderne fra Gambit Esports er nummer 12. 

Verdensranglistens nummer 1, danske Astralis, tager på mandag til Intel Extreme Masters i Sydney, hvor de er i kamp om 200.000 dollars. Ved samme turnering er FC Københavns CS GO-hold North ligeledes med.