Sport

MMA-stjerne anholdt - gik til angreb på rivalens bus

Irske Conor McGregor var eftersøgt af New Yorks politi, efter han og en gruppe andre personer skabte kaos efter et pressemøde.

MMA-superstjernen Conor McGregor er kommet i negativt fokus i New York og endte med at melde sig selv til politiet.

I det store Barclays Center var der torsdag en mediebegivenhed forud for kampen mellem Khabib Nurmagomedov og Max Holloway, men i sidste ende var det altså McGregor, der stjal rampelyset.

Efter pressemødet fandt McGrogor og en stor gruppe personer nemlig vej til en hal i bygningen, hvor blandt andre Nurmagomedov var på vej væk i en bus. De gik til angreb på bussen, og en video fra TMZ Sports viser MMA-stjernen smadre en af bussens ruder med en sækkevogn.

Ifølge flere amerikanske medier og mmafighting.com var der tale om en gengældelsesaktion, efter at Nurmagomedov og hans hold tidligere på ugen havde trængt McGregors holdkammerat og ven Artem Lobov op i en krog.

Lobov tog også selv del i angrebet på bussen, hvor flere personer angiveligt kom til skade, blandt dem en anden MMA-kæmper Michael Chiesa, der ifølge TMZ Sports måtte på hospitalet.

Hændelsen fik New Yorks politi til at efterlyse Conor McGregor, og han meldte efterfølgende sig selv. Det skriver CNN.

Lørdagens kamp mellem Nurmagomedov og Holloway sorterer under forbundet UFC, og det har reageret på hændelsen.

- Organisationen anser dagens hændelse for fuldkommen uacceptabel og kigger lige nu på, hvilke konsekvenser det skal have. Lobov er blevet fjernet fra weekendens program, og alle personer involveret i hændelsen er ikke velkomne til fredagens indvejning eller lørdagens event, skriver UFC i en officiel udtalelse.