Rio 2016

Overraskede rugbyspiller med frieri på banen: Se det rørende øjeblik

Den brasilianske rugbyspiller Isabelle Cerullo blev overrasket af sin kæreste, som friede til hende midt på banen.

Publikum var så småt begyndt at forlade Deodoro Stadium, efter OL-finalen i syvmandsrugby var færdigspillet. De vidste nemlig ikke, at et nyt højdepunkt snart ville finde sted på det brasilianske rugbystadion.

Australien havde netop vundet sit første OL-guld i sportsgrenen, som Brasilien ikke var i nærheden af at vinde. Men især én fra det brasilianske rugbyhold skulle nu få sig en oplevelse, der var guld værd.

Mens 25-årige Isabella Cerullo stod blandt sine holdkammerater, kunne hun pludselig se sin kæreste Marjorie Enya komme gående imod hende.

28-årige Enya, som har ansvaret for Deodoro Stadium under OL, greb stadionmikrofonen og leverede en følelsesladet tale, hvor hun spurgte sin udkårne, om hun ville giftes med hende.

Da Cerullo sagde ja, tog Enya noget medbragt stof, som hun brugt til at binde en sløjfe på Cerullos ringfinger.

Derefter gav parret hinanden store kram og kys. Til stor jubel for holdkammerater og andre folk omkring dem.

- Så snart jeg fandt ud af, hun var med i OL-truppen, vidste jeg, at jeg ville gøre det (frieriet red.) specielt, fortalte Enya efterfølgende til BBC Sport.

Isadora Cerullo gav Marjorie Enya et stort kys efter hendes frieri.

Ifølge det britiske medie havde hun ikke været nervøs for at fri offentligt til sin partner, som hun har været sammen med i to år, fordi 'Cerulla er hendes livs kærlighed'.

Cerullo var en del af den brasilianske rugbytrup, som sluttede på niendepladsen. De var seedet som nummer 12 og havde kun kvalificeret sig på grund af hjemmebane ved OL.