Skisport

Skidronning er gode veninder med Wozniacki: - Vi skriver sammen hele tiden

Lindsey Vonn og Caroline Wozniacki er gode veninder, og når de ikke hænger ud sammen i New York, så følger de hinandens karrierer tæt.

Du kan se VM i alpint skiløb på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY.

Den amerikanske skidronning Lindsey Vonn er i øjeblikket i den schweiziske by St. Moritz, hvor hun deltager ved VM i alpint skiløb.

Hun skuffede dog i sit første løb ved mesterskaberne i Super-G-disciplinen, hvor hun undervejs mistede sin stav og senere udgik af løbet.

Men selv om det ikke er gået som planlagt for amerikaneren, så havde hun alligevel overskud til at sætte ord på hendes venskab med danske Caroline Wozniacki, da TV 2 SPORT fangede hende torsdag.

- Hun er virkelig sød, flink og sjov, og vi skriver sammen hele tiden. Hun er en god veninde, og jeg er glad for, at hun har haft en god sæson.

- Vi har meget til fælles. Jeg så hende spille ved Wimbledon for nogle år siden, og vi har hængt ud med hinanden i New York, siger Lindsey Vonn.

Lindsey Vonn har i mange år været en af skisportens allerstørste stjerner, hvor hun har vundet alt, hvad der er værd at vinde. Det seneste år har amerikaneren dog kæmpet med en alvorlig skade og er først vendt tilbage til pisten for nylig.

Den 32-årige verdensstjerne har derfor haft tid til at koncentrere sig om andet end skisport, og hun var da også udmærket klar over, at Wozniacki i efteråret var tilbage på toppen.

Følger I hinandens karrierer?

- Ja, selvfølgelig. Hun havde en fremragende sæson for et par år siden og har kæmpet lidt med skader på det seneste, men hendes sæsonafslutning (sidste sæson, red.) var fantastisk, lyder det fra Vonn.

- Jeg følger hende altid, og hun følger mig. Det er et dejligt venskab.

Caroline Wozniacki forbereder sig i øjeblikket på WTA-turneringen i Qatar, der spilles i næste uge. Du kan se turneringen på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY.