Skisport

Norsk stjerne i suverænt comeback efter barsel

Johannes Thingnes Bø viste torsdag, at 32 dages barsel ikke har gjort skade, da han vandt den individuelle konkurrence ved World Cuppen i Slovenien.

Alt var, som det plejer, da Johannes Thingnes Bø torsdag vendte tilbage efter en måneds barsel.

Uden et eneste fejlskud var den norske skiskytte var hurtigst af alle i den individuelle konkurrence i sæsonens sjette World Cup-afdeling. Rivalen Martin Fourcade kom i mål som nummer to - 11 sekunder efter den 26-årige nordmand.

- Det er en vild måde at komme ud fra barsel, han er jo fuldstændig vanvittig. Nej, nej, nej, hvor er det godt, siger TV 2 SPORTs skiskydningsekspert Kristian Wulff.

Johannes Thingnes Bø havde allerede inden begyndelsen på denne sæson meddelt, at han ønskede at være hjemme sammen med sin kone i den sidste tid op til fødslen.

Den 13. januar kom lille Gustav til verden, og dermed kunne den forsvarende World Cup-vinder med titlen som far i bagagen igen fokusere på den resterende del af sæsonen.

Johannes Thingnes Bø vandt i løbet de tre første afdelinger fem individuelle løb og gik på barsel på World Cuppens førsteplads. Nu er nordmanden nede som nummer fire og har 127 point op til franske Martin Fourcade, der fører samlet.

Dermed er der nok at se til for den suveræne nordmand, men hvis han fortsætter på samme niveau, som han viste i torsdagens individuelle konkurrence, så kan han fortsat nå at vinde World Cuppen for andet år i træk.

Der resterer fortsat fire World Cup-afdelinger samt årets VM, hvor der ligeledes er point at hente til World Cuppen.