Skisport

Norsk skistjerne ’gjorde det igen’ – kom til skade i en anden sportsgren

Det er slut med at komme til skade i forbindelse med ting, Johannes Klæbo "ikke kan finde ud af", slår den norske langrendsstjerne nu fast.

- Ups… Jeg gjorde det igen.

Den norske langrendsstjerne Johannes Klæbo delte fredag aften et billede på sin Instagram med ovenstående tekst og med nyheden om, at hans fingre på venstre hånd igen er kommet til skade.

Denne gang var den tredobbelte OL-guldvinder fra 2018 uheldig under et spil basketball, oplyser han til TV 2 Norge.

I februar kostede en fingerskade ham også deltagelsen i World Cup-løbet i Falun efter et slag i en bokseautomat – ja, sådan en, der er installeret på beværtninger og andre festlige steder. I hans tilfælde i forbindelse med en tur i bowlingcenteret sammen med to venner.

Må være mere forsigtig

Den lærestreg var tilsyneladende ikke nok til, at Klæbo blev ekstra opmærksom på sine fingre. Nu er han igen endt med en dysfunktionel venstre hånd og endnu en lærestreg.

- Det ser ud, som om langrend er min sport. Nu har jeg prøvet boksning og basketball uden nævneværdigt held. Så nu bør jeg måske lære det, siger Klæbo til det norske medie.

Det er endnu uvist, hvorvidt der er tale om et brud, oplyser han. Det skal en scanning vise i en af de kommende dage.

Selvom han godt er klar over, at han har dummet sig, glæder han sig alligevel over det faktum, at det denne gang sker, mens sæsonen er på standby som følge af coronavirussen. Det giver ham god tid til at komme sig.

- Nu må jeg være lidt mere forsigtig i ting, jeg ikke kan finde ud af. Og sådanne ting, er der tydeligvis mange af, siger han.