Skisport

- Hun opførte sig som en trodsig teenager

Den tidligere langrendsløber Torgny Mogren kritiserer Linn Svahn for mangel på respekt under usædvanligt interview.

Den svenske langrendsløber Linn Svahn har været i vælten, efter hun tirsdag leverede det ene besynderlige svar efter det andet, da hun blev interviewet forud for torsdagens VM-sprint.

Og nu melder den tidligere svenske langrendslegende Torgny Mogren sig også på banen. Det skriver TV 2 Norge.

- Hun opførte sig som en trodsig teenager. Hun svarede i udgangspunktet ingenting. Jeg forstår det ikke. Jeg synes næsten, det var pinligt, siger Torgny Mogren, der var aktiv som langrendsløber fra 1984 til 1998.

- Bør have respekt

Torgny Mogrens kritik bunder i en generel holdning om, at man som velbetalt skisportsstjerne har en forpligtelse til at deltage og svare ordentligt, når man stiller op til et pressemøde.

- Der er et samlet pressekorps, som er mødt op for at følge svenskerne og deres succes ved et stort mesterskab. Og så får de ikke noget svar, og de kan derfor ikke udføre deres job.

- Man er relativt godt betalt som skiløber, og derfor bør man have respekt for andre, der også er på arbejde, siger Mogren.

Torgny Mogren er blandt andet indehaver af en guldmedalje i 4 x 10 kilometer stafet ved Vinter-OL i 1988.

I dag er han at finde som skiekspert på svenske Radiosporten.

VM i de nordiske discipliner vises direkte på TV 2 SPORT X. Linn Svahn skal i aktion i sprint torsdag middag - se hele sendeplanen her.