Skisport

Svensk stjerne gik hele vejen hjem i skuffelse

Linn Svahn var utroligt skuffet over sit resultat i semifinalen ved VM i sprint og sneg sig ud af bagvejen i interviewområdet.

Først tog hun sig god tid til at svare uddybende på mediernes spørgsmål. Så ville hun kun svare i korte sætninger. Og nu vil hun slet ikke sige noget.

Den svenske langrendsstjerne Linn Svahn leverede et skuffende resultat med en sjetteplads i torsdagens VM-semifinale i sprint, hvor hun ellers var udråbt som den helt store favorit.

Efter løbet hastede hun gennem interviewzonen, lavede et ultrakort interview med SVT og sneg sig derefter ud af bagvejen. Og så vandrede hun ellers hele vejen hjem til hotellet. En tur på 20 minutter.

Det skriver TV 2 Norge.

Kroppen var ikke klar

Efter Svahns hurtige exit fra både løbet og interviewområdet talte hun i telefon med sin træner, Ola Ravald, som efter deres snak kunne fortælle SVT, at Svahn ikke følte, at hendes krop var på det niveau, den skulle være.

- Hun har haft løbet her som sit store mål hele sæsonen, og når hun føler, at hendes krop ikke reagerer, og hun ikke er, hvor hun vil være, er hun naturligvis skuffet, siger Ola Rovald til SVT.

Ski-VM, der dækker over disciplinerne langrend, nordisk kombineret og skihop, strækker sig fra 23. februar til 7. marts. Du kan se det hele på TV 2 SPORT X og TV 2 PLAY.