Vinter-OL

- Jeg kommer mig aldrig over dette, siger skidronning

Som forsvarende olympisk mester i storslalom var Mikaela Shiffrin blandt favoritterne, men hendes drøm om nyt OL-guld brast ganske hurtigt.

På sølle 11 sekunder var det forbi for Mikaela Shiffrin.

Efter at være kørt gennem port syv i det første af de to gennemløb gled amerikaneren på det hårde underlag i Beijing, og så var hun ude af medaljekampen i storslalom.

- Jeg kommer mig aldrig over dette. Jeg er aldrig kommet mig over nogle (skuffelser i store løb), siger Mikaela Shiffrin ifølge det officielle OL-site.

- Jeg husker stadig, hvor ondt det gjorde i Kronplatz for fire år siden, da jeg styrtede før det sidste OL. Jeg husker, at jeg tænkte, hvor hjerteskærende det var, og det var ikke engang ved OL.

Sorg er Shiffrins drivkraft

26-årige Shiffrin er en stjerne og allerede en af de største nogensinde i de alpine discipliner med OL-guld i storslalom (2018), OL-guld i slalom (2014) og flere verdensmesterskaber.

Vi skal derfor ikke forvente, at hun kommer til at græde over denne skuffelse, siger hun. "Fordi det er bare spild af energi."

Men sorg er hendes drivkraft.

- Den dybe sorg går aldrig væk, og jeg tror, at det er dét, der driver mig til at fortsætte. Sorg indtræffer stadig nogle gange, og desværre var en af gangene i dag, siger Mikaela Shiffrin.

Næste OL-konkurrence for Shiffrin er på onsdag, hvor hun stiller op i slalom, som er hendes favoritdisciplin.

Mikaela Shiffrin har planer om at konkurrere i samtlige af kvindernes fem alpine discipliner ved dette vinter-OL.