Vinter-OL

OL-debutant kørt væk på båre med skrækskade

Nina O'Brien var tæt på et flot resultat i kvindernes storslalomkonkurrence, men til allersidst gik det galt.

Vi advarer mod voldsomme billeder i artiklen.

Lara Gut-Behramis reaktion sagde det hele.

Som den førende i kvindernes storslalomkonkurrence stod schweizeren i målområdet, og hun så derfor amerikanske Nina O'Briens styrt fra første parket.

Gut-Behrami tog straks sin højre hånd op foran munden. Hun vidste, at det var alvorligt.

Nina O'Brien havde kørt sit livs løb i første gennemløb, hvor hun var sjettehurtigst. Og med en ny god præstation i andet gennemløb var OL-debutanten på vej mod et flot resultat i Beijing.

Men før den sidste port gik det galt. O'Brien mistede balancen, missede den sidste port og styrtede ind over målstregen.

Slowbilleder og stillfotos af styrtet viser, at 24-årige Nina O'Brien vred om på sin venstre ankel, så foden pegede i den forkerte retning.

I sekunderne efter styrtet var Nina O'Brien i store smerter, men hun modtog hurtigt behandling. Det amerikanske ski- og snowboardhold oplyste på Twitter, hun var årvågen og lydhør.

Samme sted skrev holdet, at O'Brien var bekymret for at forsinke løbet, og hun var også interesseret i at vide, hvor hurtig hun havde været.

Efter ti minutters behandling blev hun kørt væk fra målområdet på en båre, og hun er nu på vej til yderligere undersøger, skriver det amerikanske ski- og snowboardhold på Twitter.

Sara Hector fra Sverige vandt OL-guld i disciplinen foran italienske Federica Brignone.

Lara Gut-Behrami, der er forsvarende verdensmester i storslalom, snuppede bronzemedaljen. Det er hendes anden olympiske medalje i karrieren.

Se vinter-OL på TV 2, TV 2 SPORT, TV 2 SPORT X og TV 2 PLAY.