Vinter-OL

Svensk stjerne kollapsede efter målstregen: - Hun er en drama queen

Der er ikke just god stemning mellem Sverige og Norge, når det kommer til vintersport.

Hvis du så kvindernes 10 kilometer langrend, oplevede du et drama. Hvis ikke, får du det serveret her.

Norske Therese Johaug nuppede guldet bare 0,4 sekunder hurtigere end den finske rival Kerttu Niskanen. Men dramaet sluttede ikke her.

Hun er en drama queen

Kari Öyre Slind om Frida Karlsson

Det begyndte først for alvor, da svenske Frida Karlsson kom i mål. Den svenske stjerne kollapsede, da hun krydsede stregen som nummer 12.

Afkræftet faldt hun om i sneen og måtte have hjælp. Heldigvis var hun i stand til at give interview efterfølgende.

- Jeg har det ikke godt. Jeg havde ikke noget at køre med. Jeg er totalt smadret. Jeg har aldrig været så langt ude som senest, og det tog hårdt på mig.

- Det føles, som om min olympiske drømme er knuste. Lige nu har jeg bare brug for et kram, siger hun til Aftonbladet og henviser således også til kvindernes skiathlon, der blev afviklet lørdag.

Her kom hun i mål stærkt forfrossen.

Skarp kritik: - Hun er en drama queen

Men det er ikke alle, der har ondt af Frida Karlsson. Kari Öyre Slind er en del af det norske landshold, men under vinter-OL er hun ekspert på VG.

Slind mener ikke, det var nødvendigt at agere, som svenskeren gjorde. Faktisk overdrev hun, hvis man spørger nordmanden.

- Når tingene ikke går godt, er det vigtigt at skabe drama, så man flytter fokus væk fra resultatet. Hun er en drama queen, siger hun ifølge Expressen under VG' sending.

Frida Karlsson har ikke levet op til de svenske forhåbninger. På skiathlon blev hun nummer fem.

Sverige slår tilbage

Hovedpersonen giver dog ikke meget for den norske kritik, selvom hun gerne erkender, at resultaterne ikke har været gode nok.

- Jeg kan sige, at jeg gjorde det dårligt. Det indrømmer jeg gerne, men det har intet med det (at skabe drama red.) at gøre, siger hun.

Den svenske landsholdschef var også hurtig til at støtte sin 22-årige atlet.

- Jeg tror ikke, hun så Frida, da hun kom hjem til OL-byen. Hvor træt hun var, og hvor udkørt hun var. Jeg synes, det er frækt at sige, lyder det fra Anders Byström.

Frida Karlsson har tre individuelle VM-medaljer på CV'et, som hun kan glæde sig over i en tung OL-tid.

Se vinter-OL på TV 2, TV 2 SPORT, TV 2 SPORT X og TV 2 PLAY. Sendeplanen for hele vinter-OL finder du her