Svømning

Svømmelandshold i tyre-klæder

Dansk Svømmeunion har indgået aftale med det amerikanske firma TYR, der de næste fire år skal lave svømmedragter til landsholdssvømmerne.

Fokus på svømmedragter har sjældent været større end op til årets OL, hvor Speedo lavede en dragt, der var så hurtig, at flere danske landsholdssvømmere brød Dansk Svømmeunions aftale med Arena og stillede op i konkurrentens produkt.

Nu har Dansk Svømmeunion så lavet en aftale med en ny svømmedragtsproducent - det bliver imidlertid ikke Speedo, men derimod den amerikanske producent TYR, der skal levere dragterne de næste fire år.

"Udstyrsdelen af aftalen muliggør, at Dansk Svømmeunion bliver i stand til at levere udstyr af høj kvalitet og konkurrencedrager udviklet og produceret med seneste nye teknologi til landsholdssvømmere," siger elitechef Lars Sørensen fra Dansk Svømmeunion.