Jeanette Ottesen efter overfald: Jeg er i chok

En brækket lillefinger og en stærk forstuvning af ringefingeren blev konsekvensen af en meget ubehagelig episode søndag i København, da Jeanette Ottesen sammen med sin kæreste Marco Loughran umotiveret blev overfaldet.

- Jeg er dybt chokeret. Vi blev overfaldet i bilen midt i København, da personen, der kørte bag ved, syntes, jeg kørte for langsomt. Han slog Marco flere gange i hovedet, og da jeg forsøgte at forsvare ham, blev jeg ramt på mine fingre, siger Jeanette Ottesen til TV 2 SPORT.

Hun kan nu se frem til en pause fra svømningen, som falder på et meget skidt tidspunkt, hvor et stort og vigtigt VM i Rusland venter til august.

- Jeg har været ude og svømme en lille tur. Det er meget smertefuldt for mig. Men det er nok mest det psykiske, der fylder noget lige nu. Jeg er sgu rystet, hvis jeg skal være helt ærlig, siger Jeanette Ottesen.

- Det betyder, at jeg ikke kommer til at svømme DM her i starten af juli, men jeg regner dog stadig med at tage med landsholdet på træningslejr til Kroatien senere som forberedelse til Kazan. Men det er helt klart ikke optimalt lige nu, siger hun.

Værre er det for Jeanette Ottesens kæreste Marco Loughran, der også er professionel svømmer. Han har fået et hul i hovedet, flækket et øjenbryn, knækket flere tænder samt slået sin skulder voldsomt.

- Han er meget i tvivl om, hvorvidt han kommer til at svømme VM. Han ligger på hospitalet, men tager det hele med et smil og laver jokes, siger Ottesen.

DM på langbane svømmes i Bellahøj fra 4. til 8. juli, mens VM svømmes i russiske Kazan fra 3. til 9. august.

I videoen øverst kan du høre Jeanette Ottesen og Marco Loughran fortælle om overfaldet.