Småpanisk Ottesen kom sent til heat: Jeg sad og hyggede i min egen verden

Jeanette Ottesen fik langt fra den optimale optakt til sit indledende heat i favoritdisciplinen 200 meter butterfly.

Danske Jeanette Ottesen havde ingen problemer med at svømme sig i semifinalen i 100 meter butterfly.

Tiden 57,15 var sjettebedst af alle, men det var ikke fordi, forberedelserne til favoritdisciplinen sad lige i skabet for den danske svømmer.

- Det var et lidt rustent morgenløb. Det kan godt være, det lyder lidt urutineret, men jeg kom lidt sent til start, så der var en lille smule panik på. Men jeg er jo også kun 28. Flot, Jeanette, siger Ottesen med et stort smil til TV 2 SPORT.

- Jeg havde fået at vide, at jeg skulle svømme klokken to, så det var lige lidt foran tidsplanen. Jeanette sidder der og hygger i sin egen verden, og så kommer Shannon Rollason (træner, red.) hen til mig og siger: ’Jeanette, de er så gået i gang med 100-fly nu, du skal af sted.'

I natten ved 3-tiden svømmer Jeanette Ottesen semifinale, og her skal resultatet forbedres, hvis hun vil i finalen.

- Der skal være mere i den. Ellers er der noget galt, siger Jeanette Ottesen.

- Det var dejligt at komme i gang. Nu er vi i gang, det indledende er ovre, og jeg ser rigtig meget frem til at konkurrere i semifinalen. Jeg har lidt nerver. Det, tror jeg, er meget naturligt. Man går og venter fire år, så selvfølgelig er der nerver.