Rio 2016

Rene Holten Poulsen hylder kæresten Blume: Thats my girl!!

Pernille Blumes kæreste - Rene Holten Poulsen - hylder sin kvinde efter hendes flotte guldmedalje.

Pernille Blume vandt lørdag nat guld på 50 meter meter fri.

En kæmpe stor dansk sportspræstation i sig selv.

- Da jeg gik ud til finalen, var det, som om min nervøsitet forsvandt fuldstændig. Jeg var så glad. Det overraskede mig, for jeg er normalt ved at besvime af nervøsitet. I dag sugede jeg det hele ind og var bare mig, når jeg er bedst, kom det fra Pernille Blume, efter hun havde vundet guld.

For lige at gøre natten endnu mere speciel for danskeren, så gik der ikke mere end en halv time før hun også var med til at vinde bronze på den danske holdkap.

Derfor var det da også en stolt kæreste, roeren René Holten Poulsen, der hyldede sin frue på Facebook.

De to har først under OL bekendtgjort, at de er et par, og efter Pernille Blumes guldmedalje er der nu også gode muligheder for, at de kan blive et kærestepar med hver sin guldmedalje. Inden Pernille Blume skulle i aktion, nåede TV 2 SPORT da lige at spørge ham til forholdet.

- Hun er rigtig sød, og ser rigtig godt ud. Så betyder det mindre, om hun er atlet eller ej. Jeg skal ikke rejse så meget de næste to år, så vi skal nok få set hinanden, siger Holten Poulse.

http://play.tv2.dk/programmer/sport/oevrig-sport/rio-2016---stjerner-ol-rekorder/dansk-medaljesensation-i-svoemning-120424/