Svømning

Danske svømmestjerner vil dele ud af viden og erfaring i nyt stort projekt

Det er tre af de mest vindende danske svømmere, der nu vil videregive deres store erfaring og viden til svømmeinteresserede i hele Danmark.

Vandakademiet.

Det er navnet på et nyt stort projekt sat i vandet af Lotte Friis, Rikke Møller Pedersen og Jeanette Ottesen, der vil tilbyde at dele ud af deres succes og oplevelser inden for toppen af verdenseliten i svømning de seneste 15 år.

- Med over 40 års erfaring imellem os, inden for high performance svømning, mener vi, at det er tid til at videregive vores viden til den næste generation eller til dem som bare elsker vand, udtaler de tre svømmere i en pressemeddelelse.

De tre svømmestjerner, der har mere end 100 internationale medaljer på CV’et, vil afholde flere events for både svømmeklubber og virksomheder, men også for den helt almindelige dansker, der bare gerne vil lære mere om livet som topatlet.

- Alt hvad vi arbejder med i Vandakademiet tager afsæt i sport og glæden, udfordringerne, gejsten og nedturene ved at dyrke sport. Vi vil have fokus på at nå ud til den enkelte, inspirere, betage og berige.

Rikke Møller Pedersen og Jeanette Ottesen skal varetage deres del af det nye projekt samtidig med, at de fortsat er i gang med deres aktive karriere som svømmer. Her er næste mål VM på langbane i Korea til sommer. Lotte Friis stoppede sin karriere tilbage i 2017 og arbejder i dag som radiovært.