Svømning

Endnu en dansker skuffer ved VM i svømning i Sydkorea

Danske Signe Bro formåede ikke at kvalificere sig til semifinalen i 100 meter fri ved VM på langbane.

Den danske svømmer Signe Bro formåede ikke at kvalificere sig til semifinalen i 100 meter fri ved VM på langbane i Sydkorea.

I de indledende heats natten til torsdag dansk tid svømmede Signe Bro sig til en placering som nummer 33 ud af 93 deltagere.

Kun de 16 hurtigste går videre til semifinalerne.

- Der er ikke nogen tvivl om, at jeg slet ikke er der, hvor jeg håbede på at være til det her stævne. Men man må prøve at lære af alle de gange, man er i vandet – og af alle de andre oplevelser, man får ved et mesterskab. Heldigvis er det først næste år, det rigtig gælder. Det må jeg blive nødt til at fokusere på, siger Signe Bro til TV 2 SPORT.

Med en tid på 55,65 sekunder i det indledende heat var Signe Bro 2,55 sekunder efter den hurtigste svømmer, amerikaneren Simone Manuel.

- Det blev en kort torsdag for Danmark ved VM, da indledende afsnit ikke kastede nogen semi- eller finaleplads af sig, skriver Dansk Svømmeunion i en pressemeddelelse.

Signe Bros løb blev "ikke helt det løb, der var håbet på", skriver unionen.

- Den danske svømmer lagde ud med en kontrolleret start og et godt udlæg de første 25 meter, men tabte derefter fart til de øvrige svømmere, lyder det videre.

VM i langbane bliver afholdt på Nambu University Municipal Aquatics Center i den sydkoreanske by Gwangju.

Det er endnu ikke lykkedes for en dansk svømmer at komme på podiet.

Danmark er næste gang repræsenteret i bassinet i Gwangju fredag, hvor fire svømmere skal i aktion.

VM i Sydkorea slutter den 28. juli.