OL Tokyo 2020

Blume og kæresten i intenst kram - begge vandt medalje på 10 minutter

Inden for ti minutter lykkedes det kæresteparret Pernille Blume og franske Florent Manaudou at vinde to OL-medaljer til præmiehylden derhjemme.

Det var næsten en kærlighedsfilm fra Hollywood værdigt, hvad der søndag udspillede sig ved OL i Tokyo.

Kæresteparret og svømmestjernerne Pernille Blume og franske Florent Manaudou hoppede på under ti minutter i vandet til hver deres OL-finale på 50 meter fri i Tokyo Aquatics Centre.

Så står han som nummer to, WOW. Det er simpelthen så inspirerende og overvældende

Pernille Blume om kæresten Florent Manaudou

Franske Manaudou banede vejen ved at vinde OL-sølv, og da danskeren syv minutter senere sprang i bassinet, blev det med en bronzemedalje til følge.

På bassinkanten stod Manaudou klar til at tage imod sin kæreste, og det dansk-franske par gav hinanden et langt og intenst kram, ligesom de udvekslede flere kys.

- Vi var bare sådan: ”Vi gjorde det! Vi gjorde det sgu!!”, sagde Pernille Blume efterfølgende.

Rørt over kærestens bedrift

Samtidig var der ingen tvivl om, at hun er utrolig stolt af sin franske kæreste. Begge har de været på noget af en rejse for at stå, hvor de gør i dag.

Derfor pressede tårerne sig også på, da hun forsøgte at finde de rette ord til at beskrive oplevelsen. Efter Blume flere gange havde forsøgt at starte en sætning, lykkedes det til sidst.

- Det er meget, meget fantastisk. Han har været til tre OL og har vundet medalje hver eneste gang. Han har været ude af sporten i tre år og er kommet tilbage. Og så står han som nummer to, WOW. Det er simpelthen så inspirerende og overvældende. Også at have den oplevelse sammen, sagde Blume.

Imens Pernille Blume fra OL i Rio havde en guld- og bronzemedalje med i bagagen, så kom Manaudou ind til OL i Tokyo med en guldmedalje fra 2012, mens han i 2016 vandt to sølvmedaljer.

- Vi jokede lidt om i morges, at jeg faktisk godt kunne bruge en sølvmedalje, og han kunne bruge en bronze, for så havde vi et fuldt sæt begge to. Men nu byttede vi så lige rundt på dem her.

- Måske vi lige skal bytte på et tidspunkt, så vi lige kan have et fuldt sæt, lød det med et smil fra den danske stjerne.

Her kan du læse mere om, hvorfor Pernille Blume i øvrigt var meget lettet efter finalen.