Wimbledon

Wozniacki bør stoppe om 4-5 år

Caroline Wozniacki er kun 21 år gammel, men måske kan hun allerede nu se enden på sin tenniskarriere. I hvert fald hvis det står til hendes far og træner Piotr Wozniacki.

"Tennis er en individuel sportsgren med et stort pres. Du bliver hurtigt slidt både fysisk og mentalt. Professionel sport er ikke sundt. Det er min tanke, at hun maksimalt skal spille fire-fem år mere," siger Piotr Wozniacki til Ekstra Bladet.

"Jeg tænker, at hun har fået en masse plusser med, men at hun også har tabt meget. Det menneskelige er også mit ansvar. Det er også derfor, vi rejser med hende. Vi er ikke bare bodyguards. Vi er der for hende," fortsætter han.

Han ønsker at datteren også skal nå at opleve en verden, hvor man kan stole på hinanden.

"Det er næsten umuligt at holde på rigtige venner, og nogle vil måske kun være sammen med dig, fordi du har status eller penge," siger Piotr Wozniacki.