Wimbledon

Serena forsvarer titel før OL

Trods træthed, jetlag og et par hektiske uger i London stiller amerikanske Serena Williams alligevel op ved turneringen, som satte gang i hendes imponerende comeback sidste år.

Williams sikrede lørdag sin femte Wimbledon-sejr i karrieren og blev samtidig den første kvinde over 30, som vandt turneringen siden Steffi Graf.

Nu har Williams så vendt blikket mod Stanford Classic i Californien, hvor hun sidste år vandt og ikke mindst genvandt selvtilliden i jagten på fornyet grand slam-hæder.

Stanford-sejren satte gang i en sejrsstime på 18 kampe, som varede helt til U.S. Open-finalen, hvor hun efter en sejr over Caroline Wozniacki, måtte se sig slået af Samantha Stosur.

Jagter 19 sejre

"Dette er stedet, som satte mig i gang sidst år," fortalte Williams, som var ude i næsten et år med en fodskade og en blodprop i lungen.

"Jeg havde en fantastisk somer, og sejren gav mig virkelig en masse selvtillid, og jeg ville helt sikkert tilbage og forsøge at gentage det, men måske forsøge 19 sejre i træk denne gang," lød det fra Williams.

Williams vandt karrierens 14. grand slam-sejr i single lørdag og sikrede samtidig sin 13. grand slam-sejr i double senere på dagen med sin storesøster Venus.