Tennis

Caroline Wozniacki får tidligere stjernespiller som ny træner

Caroline Wozniacki har fået en ny træner, og valget er faldet på den tidligere tennisstjerne Arantxa Sanchez-Vicario. Det fortæller Caroline Wozniackis far, Piotr Wozniacki, til TV 2 SPORT.

Den danske tennisstjerne har forsøgt med flere forskellige trænere, men er altid vendt tilbage til sin far, som har været en stor del af hele hende karriere. Men nu forsøger Wozniacki med Sanchez-Vicario, som skal føre danskeren til store resultater i grussæsonen.

- Arantxa skal være med os i de kommende turneringer som Rom og Madrid, og hun kommer også til at træne med Caroline i mellem turneringerne i Monaco. Aftalen løber frem til French Open, og hvis alt er godt derefter, fortsætter vi, siger Piotr Wozniacki til TV 2 SPORT.

Arantxa Sanchez-Vicario var en af tennissportens helt store stjerner i 90erne, hvor hun toppede verdensranglisten og vandt French Open hele tre gange. Den erfaring og viden skal hun øse ud af til Caroline Wozniacki, som stadig jagter sin første grand slam-titel.

Arantxa Sanchez-Vicario er 43 år, og hun sluttede sin karriere i 2004. Nu skal hun sammen med Piotr Wozniacki sætte den helt rigtige træning sammen til Caroline Wozniacki.

- Det er vigtigt for os, at hun selv har spillet på højeste niveau, og at det ikke er så længe siden hun har spillet. Hun kender til det niveau, der bliver spillet på i dag, siger Piotr Wozniacki.

Caroline Wozniacki lagde fornyeligt dette billede ud på instagram, hvor hun har trænet med Arantxa Sanchez-Vicario.

Wozniackis nye træner

Navn: Arantxa Sanchez-Vicario

Alder: 43 år, født 18. december 1971

Fødested: Barcelona

Nationalitet: Spanien

Forældre: Faderen Emilio er ingeniør, mens moderen Marisa er pensioneret skolelærer. Brødrene Emilio og Javier var også professionelle tennisspillere.

Fritidsinteresser: Sprog. Taler flydende spansk, fransk, tysk, italiensk og engelsk. Holder desuden af at læse, slappe af på stranden, fodbold og ridning.

Musik: Lytter til Phil Collins, Alejandro Sanz og Gloria Estefan.

Turneringssejre: 29 titler på WTA Touren, heriblandt tre sejre ved French Open i 1989, 1994 og 1998. I 1994 vandt hun US Open.

Verdensranglisten: Nåede kvindernes førsteplads i februar 1995.

Kilde: WTA.com