Wozniacki om ny træner: Hun ved, hvad jeg skal gøre

16x9

Caroline Wozniacki er glad for, at hun har fået den tidligere tennisstjerne Arantxa Sanchez-Vicario som træner sammen med hendes far Piotr Wozniacki.

- Jeg synes, det er rigtig fedt, for Aranxta har selv spillet på rigtig højt niveau, og vi klikker godt sammen. Hun arbejder også godt sammen med min far, og derfor passer hun godt ind i mit team, siger Caroline Wozniacki.

TV 2 SPORT kunne lørdag fortælle, at den spanske tennislegende er kommet ind på danskerens hold i håbet om, at Caroline Wozniacki kan få en bedre grussæson i år.

- De sidste par grusæsonen har ikke været så gode. For det første fordi jeg måske ikke har spillet klogt taktisk, og for det andet fordi jeg havde lidt skader hist og her. Men jeg følte, at det var tid til at prøve noget nyt, og Arantxa har spillet rigtig godt på grus, og hun ved, hvad jeg skal gøre. Hun kan hjælpe mig med det taktiske, så derfor synes jeg, vi passer rigtig fint sammen.

Aftalen løber foreløbigt i hele grussæsonen, men hvis det bliver en succes, kan aftalen forlænges. Wozniacki har allerede trænet sammen med Arantxa Sanchez-Vicario, og det føles allerede som om, det har givet pote.

- Jeg kan mærke, at jeg får nogle lidt andre grustræninger. Hun har nogle øvelser, som har lært mig at bevæge mig på grusset. Hun har lært mig nogle ting, som jeg kan bruge i pressede situationer på grusbanen, og hvad jeg skal gøre med bolden. Nogle gange skal jeg ikke forcere den, og andre gange skal jeg gå ind og presse den. Jeg synes, det er rart, at få nogle tips hist og her. Det kan være små ting, der gør forskellen.

Og nå ja, så er det et plus, at Caroline Wozniacki for første gang for en kvindelig træner. Tidligere har Wozniacki forsøgt sig med andre trænere, men er altid vendt tilbage til sin far Piotr Wozniacki.

- Det betyder rigtig meget, at hun er kvinde, fordi hun har spillet på Touren, og hun kender alle de andre piger på touren. Og fordi hun er kvinde, så forstår hun det måske også lidt bedre end de mandlige. Hende og min far arbejder godt sammen, og det har givet mig nogle gode input fra dem begge to.

Her ser Caroline Wozniacki til en af hendes træninger med sin nye træner.