Tennis

Wozniacki afviser distraktioner: Man lever kun én gang

Caroline Wozniacki griber chancerne, hun får i livet, og mener ikke, at diverse arrangementer er forstyrrende.

- Fokuser på at spille tennis og skru ned for liren uden for banen.

Sådan lyder koncentratet af den kritik, tennisstjernen Caroline Wozniacki ofte har måttet stå på mål for gennem den seneste tid, når hun er raslet ned ad verdensranglisten, hvor hun aktuelt er nummer 45.

Hun er fra nogle sider blevet kritiseret, når hun eksempelvis har ladet sig bodypainte til et magasin eller har taget imod invitationer til festlige arrangementer.

Efter tirsdagens nederlag i første runde af Wimbledon blev hun igen spurgt ind til emnet, og hun afviser, at begivenhederne uden for banen distraherer hendes karriere.

Hun henviser blandt andet til, at hun i de seneste måneder stillede op til ting uden for banen, mens hun alligevel var skadet.

- Min førsteprioritet er selvfølgelig at blive en bedre tennisspiller og holde mig fit. Hvis der er tid tilovers, forsøger jeg at have det sjovt i livet. Man lever kun én gang. Man får ikke en ekstra chance, så man må nyde livet, man har, siger Caroline Wozniacki.

- Alle disse ting har jeg lavet, mens jeg var skadet. Det har ikke distraheret mig på nogen måde. Jeg gik hjemme i 11 uger. Hvad skulle jeg gøre? Jeg ville ikke bare sidde og glo.

- Jeg kunne ligeså godt lave noget sjovt, mens jeg genoptrænede, lyder det fra Wozniacki.

Efter nederlaget i Wimbledon til Svetlana Kuznetsova må hun se frem til en kamppause på cirka tre uger, inden det går løs ved en hardcourt-turnering i Washington i anden halvdel af juli.

Et par uger senere er planen, hun skal deltage ved OL for Danmark, men først på torsdag afgøres det, om hun får dispensation til at deltage.

Den behøver hun, fordi hun grundet en skade gik glip af en Fed Cup-kamp, der var påkrævet for at være OL-berettiget.