Tennis

Efter super efterår: Så god har Wozniacki været

Caroline Wozniacki har i løbet af efteråret spillet sig tilbage til verdenstoppen. Se, hvor godt hun har spillet.

Caroline Wozniacki har med et vildt comeback i efteråret kæmpet sig tilbage til verdenstoppen efter at have været ude af top-70 på verdensranglisten før US Open.

Siden hendes første kamp mod Taylor Townsend i årets sidste grand slam for bare 51 dage siden har Danmarks største tennisnavn vundet to turneringer, 20 kampe og blot indkasseret tre nederlag.

Hvis man tager et kig på tiden før US Open, så skulle Wozniacki bruge hele 359 dage og 41 forsøg på at vinde samme antal kampe.

Caroline Wozniacki skreg sin store glæde ud, da hun havde sikret sig en plads i finalen i Hongkong.

 På de 23 kampe, som verdens nummer 17 har spillet siden den 29. august har hun blot afgivet 12 sæt. Til sammenligning tabte hun 44 sæt på de 41 kampe, som hun skulle bruge for at vinde 20 kampe før US Open.

Det siger alt om, hvor godt et efterår danskeren har haft.

Vejen til tredje titel i sæsonen

Caroline Wozniacki spillede sig tirsdag videre til anden runde i Luxembourg, da hun i to sæt sikkert slog amerikaneren Madison Brengle.

Næste opgave på vej mod finalen i Luxembourg bliver Sabine Lisicki, der er nummer 94 i verden. Den kamp spilles onsdag eftermiddag.

Hun har tidligere mødt tyskeren seks gange, hvor det er blevet til dansk jubel fire gange.

Wozniacki er seedet som nummer to. Hvis seedningerne holder stik, så står den danske tennisdarling til at møde tjekkiske Petra Kvitova i en eventuel finale.