Tennis

Surt show: Skadet Wozniacki trækker sig fra sidste store turnering

Den danske tennisspiller trækker sig fra sidste store mulighed for at skrabe point sammen i 2016.

Caroline Wozniacki kommer ikke til at spille flere vigtige kampe om point eller penge i 2016.

TV 2 SPORT har været i kontakt med arrangørerne af WTA Elite Trophy i Zhuhai i Kina, og de fortæller, at Wozniacki har meldt afbud til turneringen, der er årets sidste store WTA-turnering.

Tidligt mandag stod det ellers klart, at Wozniacki igen var tilbage i den vigtige top 16 på verdensranglisten, men den placering er nu i fare for at ryge.

Turneringens direktør, Peter Johnson, skriver i en mail til TV 2 SPORT, at Caroline Wozniacki ikke kan deltage i turneringen på grund af en skade i højre fod.

Han kan ikke oplyse noget om skadens omfang, men arrangørerne er kede af afbuddet til WTA Elite Trophy, som er et slutspil for lang række spillere mellem nummer 9 og nummer 19 på WTA´s rangliste.

Det betyder altså samtidig, at mange af de spillere omkring Wozniacki på verdensranglisten får mulighed for at samle vigtige point sammen i turneringen, uden danskeren altså rykker sig på ranglisten.

Sejren bringer Caroline Wozniacki op på verdensranglistens nummer 17.

Turneringsledelsen i Zhuhai modtog afbuddet fra Wozniacki den 20.oktober.

- Vi håber alle sammen på god behandling, så Wozniacki kan komme sig hurtigt og komme tilbage på banen snarest, skriver de i mailen.

Det var allersidste turnering for Wozniacki i 2016, og dermed kan hun nu i stedet se frem til januar, hvor den nye sæson starter.

Det har ikke været muligt at få en kommentar til skaden fra Wozniacki-lejren, men Caroline Wozniacki har tidligere udtalt, at hun var ret slidt efter de mange kampe i Asien, hvor hun vandt to turneringer i Tokyo og senest i Hongkong.

I sidste uge måtte hun trække sig fra WTA-turneringen i Luxembourg med sygdom.