Tennis

Wozniacki deltager i milliardærs show på privat caribisk ø

Den danske tennisdarling skal i den kommende uge spille showtennis hos den flamboyante milliardær, Richard Branson.

På den privatejede caribiske ø, Neckar Island, skal Caroline Wozniacki fra mandag svinge tennisketcheren i noget anderledes rammer, end hun er vant til. 

Det er milliardæren Richard Branson, der har inviteret den danske tennisdarling til sin private tennis-komsammen.

Branson er bedst kendt for sin virksomhed Virgin, der blandt andet omfatter et pladeselskab, et flyselskab og et selskab, der tilbyder rejser ud i rummet til privatpersoner. 

Fornemt selskab

Turneringen Necker Cup bliver arrangeret hvert år og består af en blanding af profesionelle og amatørspillere. 16 professionelle og 16 amatører mødes, og i år er Caroline Wozniacki altså en af dem. Hun får blandt andet selskab af Stefan Edberg og Grigor Dimitrov. 

Turneringen er dog ikke kun sjov og ballade. Der bliver nemlig samlet penge ind til velgørenhed. 

- Jeg har gjort meget ud af at se på, hvad pengene går til. Jeg er vild med at hjælpe børn. Jeg synes, det er der, jeg kan gøre den største forskel. Det er vigtigt for mig, at alting går til formålet, sagde Wozniacki til TV 2 SPORT i forrige uge om turneringen.

Tidligere i dag efterlyste Wozniacki et sted at købe badetøj på denne årstid. Så mon ikke, der bliver tid til at nyde andet end tennisbanen på den privatejede trope-ø. 

SE SPORTSDOK I AFTEN KL. 22:40 PÅ TV 2 SPORT: Wozniacki på velgørende visit