Tennis

Hvad skete der? Wozniacki leverede umuligt comeback undervejs i kvartfinalen

Den danske tennisstjerne leverede et noget nær umuligt comeback i kvartfinalens tiebreak.

Caroline Wozniacki var så godt som ude af kvartfinalen allerede i andet sæt ved WTA-turneringen i Sydney.

Sådan så det i hvert fald ud, da modstanderen Barbora Strycova lynhurtigt bragte sig foran med 5-0 i andet sæts afgørende tiebreak.

Dermed skulle Wozniacki have mere end almindelig medgang på tennisbanen i Sydney for at forlænge sin levetid i den ellers tætte kvartfinale.

Se Caroline Wozniackis umulige comeback i videoen øverst i artiklen.

Men stille og roligt, og med den nødvendige held fra en række fejl af Strycova, tilspillede danskeren sig det ene point efter det andet. Og så var 0-5 pludselig vendt til 5-5. Faktisk nåede Wozniacki op på hele seks point i træk, inden stimen blev brudt.

Herfra fik tjekken blot et enkelt point, inden Caroline Wozniacki afgjorde andet sæt med cifrene 8-6 i det nervepirrende tiebreak.

- Det var klassisk Wozniacki. Hun besidder et fantastisk vindergen. Hun var to bolde fra at ryge ud, og så snupper hun de seks point i træk. Det var helt forrygende at se på, siger TV 2 SPORTs tenniskommentator Henrik Jensen.

- Men det var samtidig en tiebreak, som var mere spændende end velspillet. Man kunne fornemme nervøsiteten, fordi det var et kritisk tidspunkt i kampen. Og så må vi også sige, at Barbora Strycova lavede de fejl, der skulle til, for at Wozniacki kunne lave sit comeback i kampen.

Som bekendt blev det dog til et nederlag til den danske tennisstjerne, der for anden uge i træk må pakke ketcheren efter en tabt kvartfinale.

- Jeg synes, det er ærgerligt, at hun så ikke formåede at bygge videre på den formidable vindervilje, hun viste under tiebreaken. Det er lidt bekymrende, at hun ofte ender med at tabe de helt tætte kampe, lyder det fra Henrik Jensen.

Caroline Wozniackis næste opgave er årets første Grand Slam-turnering, Australian Open, der begynder i næste uge. Lodtrækningen til turneringen finder sted på fredag, og Wozniacki er seedet som nummer 17.