Tennis

Wozniacki får nyt look: Her er hendes kjole til årets første Grand Slam

Caroline Wozniacki kommer til at spille i nye farver under årets første Grand Slam-turnering, Australian Open.

Vi har været vant til at se Caroline Wozniacki kæmpe på alverdens tennisbaner i sin grønne spilledragt i de sidste mange måneder.

I den afsluttede hun 2016-sæsonen med turneringssejre i både Tokyo og Hong Kong, mens hun i år har spillet sig i to WTA-kvartfinaler i henholdsvis Auckland og Sydney i de grønne klæder.

Men nu er det blevet tid til et nyt look. Den danske tennisstjerne kommer til at spille i en spritny dragt, når hun skal i aktion i Australien.

Sportskjolen er tegnet af den berømte engelske designer Stella McCartney, der, som navnet måske antyder, er datter til det tidligere Beatles-medlem Paul McCartney.

Designeren har siden 2004 engageret sig i at udvikle sportstøj, som blandt andre Wozniacki har iført sig igennem adskillige år.

Caroline Wozniacki har spillet i utallige outfits gennem karrieren. Herunder kan du se et udpluk af danskerens spilledragter fra de seneste 10 år.

Under tidslinjen er der mulighed for at stemme på hvilket outfit, du synes bedst om.

10 Wozniacki-outfits gennem tiderne

 1. 2017

  1. I årets første turneringer har Caroline Wozniacki spillet i sin grønne dragt, som hun også afsluttede sidste sæson i.

  2. Dragten her spillede den danske tennisstjerne i under 2016-udgaven af US Open.

  3. Caroline Wozniacki under hendes første WTA-turnering i 2015, ASB Classic, i Auckland.

  4. Året er 2014 og turneringen er den mest prestigfulde af dem alle, Wimbledon. Wozniacki spiller naturligvis helt i hvidt, som traditionen foreskriver det.

  5. I 2013 var det de blå nuancer, der prægede Caroline Wozniackis klæder. Her ses hun under kvartfinalen i China Open, hvor danskeren i øvrigt mødte tennisstjernen Serena Williams.

 2. 2012

  1. Tilbage i 2012 så Caroline Wozniacki sådan ud, da forsvarede de danske farver ved OL i London.

  2. Caroline Wozniacki i gult under WTA-turneringen i Istanbul i 2011.

  3. Billedet her er fra Caroline Wozniackis finale mod belgieren Kim Clijsters ved WTA-turneringen i Doha, 2010. På daværende tidspunkt lå danskeren nummer et på verdensranglisten, men det lykkedes alligevel Clijsters at besejre Wozniacki i finalen.

  4. 19-årige Caroline Wozniacki spiller her sin andenrundekamp i turneringen Pan Pacific Open i Tokyo i 2009.

  5. Her ses den danske tennisspiller i orange under en turnering i Odense i  2008.

Afstemning

Hvilket Caroline Wozniacki-outfit kan du bedst lide?