Tennis

Overbevisende Wozniacki får fremragende start på Australian Open

Caroline Wozniacki havde ingen problemer med at spille sig videre til anden runde i årets første Grand Slam.

I 37 graders varme formåede Caroline Wozniacki at gøre kort proces, da hun tog hul på årets første Grand Slam, Australian Open.

Danskeren skulle kun bruge 26 minutter på at vinde første sæt med 6-1 over australske Arina Rodionova, som havde opbakning fra hjemmepublikummet.

Anderledes så det ud i andet sæt, hvor partierne blev lidt længere. Cifrene blev dog ikke meget anderledes, da Wozniacki vandt 6-2.

Både publikum og spillere så ud til at lide i den bagende, australske varme. Værst var det for Rodionova, som flere gange tog længere pauser mellem duellerne.

Det var også et resultat af, at Caroline Wozniacki spillede god tennis og ikke gav nogen mulighed for, at australieren kunne komme tilbage i kampen. 

Caroline Wozniacki dominerede kampen og var rigtig god til at tvinge australieren på hårdt løbearbejde. Faktisk var Wozniackis største udfordring hendes egne slag.

Mange af australierens point kom nemlig på baggrund af danske fejl, selvom der var klart flest gode slag fra Wozniacki. Blandt andet leverede Wozniacki flere serveesser undervejs i kampen.

I anden runde skal hun møde kroatiske Donna Vekic, som ligger nummer 99 i verden.