Tennis

Wozniacki brød forbandelse i bagende varme: Som at spille i en gryde

Caroline Wozniacki spillede sig sikkert videre til anden runde i Australian Open. Den største udfordring var vejret.

Det så legende let ud, da Caroline Wozniacki ekspederede Arina Rodionova ud af Australian Open.

Tennismæssigt var opgøret overkommeligt, og faktisk var det heden i Melbourne der stod for den største udfordring. 37 grader viste termometeret undervejs i kampen, der endte 6-1, 6-2.

- Det er varmt. Men det gør det lidt nemmere, at man ved, at det er ens for begge to. Det er som at spille i en gryde og det virkelig brænder under én, siger Wozniacki til TV 2 SPORT

- Jeg fokuserede mest på mig selv. Men det hjælper altid, at man kan se, at hun har det hårdt.

Brød forbandelse

Sejren sender Wozniacki videre til anden runde og bryder samtidig en forbandelse i Australian Open. De seneste år er hun hvert år blevet slået ud i en runde tidligere end året før, og nu er hun selvsagt glade for at vende rundt på den statistik. 

- Min stime har været semifinale, kvartfinale, fjerde runde, tredje runde, anden runde og første runde. I forhold til det skulle jeg være slået ud i kvalifikationsturneringen (hvor hun ikke stillede op, red.,). Heldigvis skete det ikke, og nu er jeg på vej i den rigtige retning, lød det fra Wozniacki på pressemødet efter kampen.

Wozniacki kan ud over sejren og kvalifikationen til anden runde glæde sig over, at det gik relativt hurtigt. Første sæt var overstået på bare 26 minutter, mens andet sæt trak lidt længere ud.

- Jeg skulle hele tiden være på tæerne, fordi hun er en spiller der prøver at bryde din rytme.

- Jeg servede godt hele vejen igennem og fik mange returneringer i spil. Det er jeg tilfreds med, og jeg gav hende ikke rigtigt troen på, at hun kunne vinde.

Caroline Wozniacki er videre til anden runde ved Australian Open

I anden runde skal Caroline Wozniacki møde Donna Vekic fra Kroatien. Hun spillede sig også videre fra første runde med en sejr i to sæt, 7-5, 6-2 over Lizette Cabrera fra Australian.

Donna Vekic ligger nummer 99 på verdensranglisten. Caroline Wozniacki er placeret som nummer 20.