Tennis

Williams og kroat er klar til semifinale: Sådan så verdenen ud sidst, de mødtes

Aqua storhittede, de fleste havde en Tamagotchi og Google var endnu ikke opfundet. Det er længe siden de to semifinalister senest mødte hinanden.

Onsdag morgen spillede Serena Williams og Mirjana Lucic-Baroni sig videre til semifinalen i Australian Open. De to er blandt de mest erfarne spillere på hele WTA Touren.

- Nu er vi sikre på at have en finalist på mindst 34 år, konstaterede Serena Williams, da deres semifinalemøde var en realitet.

Når de begge to har været med så længe, så skulle man tro, at de har mødt hinanden en frygtelig masse gange.

Men det er bestemt ikke tilfældet. Sølle to gange har de spillet mod hinanden – og det var i 1998.

Søgemaskinen Google blev først opfundet efter deres seneste kamp. Til gengæld rendte de fleste børn rundt med en Tamagotchi og dansede til lyden af det enormt populære popband Aqua.

Og så kunne man lige pludselig køre i bil over Storebælt. 

Her kommer en række billeder, der understreger, at der immervæk er gået noget tid siden Williams og Lucic-Baronis sidste møde.

Som billederne viser, er der sket meget, siden Serena Williams mødte Mirjana Lucic-Baroni to gange på en sæson. Faktisk var den tredje semifinalist i Australien, Coco Vandeweghe, kun syv år, da Williams senest stod over for Lucic-Baroni.

Torsdag morgen skal Vandeweghe møde Serena Williams' storesøster, 36-årige Venus Williams, i en kamp om finalepladsen mod enten Serena Williams eller Mirjana Lucic-Baroni.

Hvis ikke de to spillere kan huske deres indbyrdes kampe, så har vi slået resultaterne op for dem. Williams vandt begge opgør, henholdsvis 3-6, 6-4, 7-5 og 6-3, 6-0.